Testimonial

   

Akak terima kasih kerana jual pes laksa srwk ni secara online. Kat cni payah sungguh nak dpt. Akma mula tpikat n laksa srwk masa pi open house umah kwn hubby. Mula saat itiew smpi skang mmg trus mjd mknan peberet :-). Xrugi beli kat akak, harga berbaloi + tahan lama. Thanks akak. - Akma, Cyberjaya.

Salam Ai, kek lapis Ai mmg sedap. Baru lepas makan. Akak pilih yg masam manis. Fresh n aroma dia buat air liur meleleh. Suami & anak2 pun suka. 5 orang makan dah abis. Mcm tak puas. Dah rasa baru tau. Bukan cakap kosong. Memang nak order lagi, nak bawa balik kg, utk buka first Ramadhan dgn mak. - Kak Yus, JB

Salam Kak Su...semalam dah wat dah laksa sarawak...mmg sedap...semua ckp sedap... Mak ngan Ayah pun suka...mmg puas hati...rasa lebih sedap pada bos huda buat ritu...hehehe... - Nurul Huda, Alor Star

Alhamdulillah, kek dah sampai pg tadi, nyum..nyum..nyum... sedap,nanti lain kali saya oder lagi - Nurul Muna, Bentong, Pahang

Kek lapis coklat walnut sgt sedap! kurang manis...pendek kata sedaplah! - Shamila, Batu Caves

Ai, i got the kek lapis yesterday. mmg ekspress betol la. beli hari ni sok da sampai.. cam dekat jek semenanjung dgn sarawak.. kek coklat + walnut mmg umpp. mkn kek lapis terubat rindu kenangan kat kuching huhu... nanti nak promote kat kawan la.... tq ai. - Villiah Nelson, Parit Raja

Really satisfied with ur service.. on time, & the layer cake was fresh, delicious & look very nice, will definitely use ur services again in the future. Keep up the good work!! - Nurfazihan, Damansara, KL

Dah dapat kek, tak rasa semua kek lagi, so far puashati dengan rasa kek-kek tu. Lain kali boleh order lagi. - As, KL

Cakes received. tq. dah makan. sedap!!! u got urself a new satisfied customer. dah abih nanti, nak order lg. - Syuhaily, S'ngor

Alhamdulillah, semua keknya sedap, rasanya manis, lembut bila dimakan dan semua org rumah sy suka dr yang kecil sampai org tua sy. Lain kali kalau sy nak order, sy sms aje. - Selmiati Yacho, Tawau, Sabah

Saya dah buat laksa sarawak guna perencah Hj. Manan. Memang sedap, the whole family suka. My wife cakap it taste better than Laksa S**** punya, bau rempahnya tak terlalu kuat. Terima Kasih. - En. Azhan, KL

Saya suka Kek Lapis Coklat Cheese dan dah rasa semua. Semuanya sedap la, tak manis sangat dan tak berminyak. Akan datang boleh order lagi. So saya puashati dengan servis dan produk yang dihantar. - Azwa, Teluk Intan, Perak

Salam akak, sy dah received the cake. Seriously sume sedap n my mama n papa cakap freshly bake. Sy nak oder yang walnut coklat boleh? - Elina Husni Tan, KB

A few years ago my Aunty Natalie's friend from Malaysia brought Liza's Perencah laksa paste from Malaysia to her here in Adelaide, South Australia. Since then, our whole family loves to be invited to my Aunty's house to eat laksa. Aunty Natalie makes it with chicken meat, prawns, friend bean curd, bean sprouts, egg noodles, coriander, and hard boiled egg. Its so yummy!! We have tried many other laksas from restaurants but nothing tastes so good as Liza's Perencahs laksa. When all had run out, even the ones that she had frozen to keep a long time, we thought that we cant get it anymore. So I looked on the internet and found your store and am very happy to be able to order it! Now my cousins and friends have heard that we found it they will order some too. Thank you. - Dorothy Australia

Salam Ai I dh dapat kek yg i order tu sume sedap2 memang berbaloi beli.Anak i paling suka kek ni sampai taknak makan benda lain..TQ coz rekomen yg coklat sume. :) - Alia Reza (Zalia Kiddy Wear)

Saya dah dpt kek icream tu.. not bad gak rasa nya. Saya ingt nak order lagi 2, boleh tak kak rekomen kek coklat yg sedap dan best selling. - Pink Apple (My Journey)

Aduh aduh Ai, sedap sangat kek masam manis tak leh angkat, Nana dah dapat kek tu, terima kasih. - Nana Singapore

Sedap la kek lapis Ai, still lembut walaupun dah letak 2 hari dalam peti sejuk. - Yuhana Yunus (MyOn9Outlet)

Kek lapis sarawak Ai mmg best. Cam baru buat aje. Fresh...YUMMY - Kak sue_ganu (Kedai Sue)

Purse pink colour its so lovely coz I'm in love with pink, thanks kak. - Siti Hajar

Kek lapis Ai memang sedap, padan dengan harga dia. Beg telekung pun sama, cun meletopp bila pakai... tapi yang paling terharu ialah Set Tilam Bayi yang cantik sangat... thanks dan syabas Ai. - Aishah Hj Ahmad



Kek lapis yang sedap, fresh lagi masa dapat, rasa makan kat sarawak punye... hihihi - Yati (WM SOUVENIR)

1 comments:

iamesfair Malaysia says:
at: January 23, 2017 at 9:56 PM said...

Seeking Guest Bloggers. Topics and tips about Entrepreneurship, SEO, web development and social media management activities in Malaysia are welcome. Interesting articles about life and recreation in Malaysia are also desirable.

 
Powered by Blogger.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner