Perencah Laksa Sarawak Hj. Manan

Assalamualaikum semua,
produk ini hanya terdapat di Sarawak sahaja. Penyediaannya yang mudah (disertakan di belakang peket) membantu anda mendapatkan rasa Laksa Sarawak yang asli. Khas untuk anda kerana ianya adalah buatan orang Islam dan homemade. Cubalah!

Nama Produk: Perencah Laksa Sarawak Hj. Manan
Harga: RM6.50 (tidak termasuk pos)
Harga Pakej: 3 pes laksa RM25 termasuk pos ekspress






8 comments:

Riduan says:
at: January 16, 2011 at 12:14 AM said...

Salam....

Saya ada beli perencah ni...
Alhamdulillah, memang tasty sangat2...
Siap satu family boleh makan, kasi atuk siket, nenek siket and share dengan abang ipar and pakcik yang purely originated from Sarawak.
Memang sedap sangat2...
Btw, pes 500gm tu masih ada lagi separuh, esok nak masak lagi separuh...
So so nice...
Try it k...

Suhaiza Sa'at says:
at: May 5, 2011 at 8:26 AM said...

wsalam. terima kasih atas testimonialnya. kalau dah habis stok, agak2 teringin nak makan, blh tempah dgn sy ye.

myzun says:
at: May 22, 2011 at 11:46 PM said...

Tu hari ada kawan bagi pes ni..alhamdulillah sedapnya...anak dan suami sebenarnya tak suka laksa..tapi malam tu saya buat 1/2 peket pes tak cukup...siap suruh buat lagi...macam saya ni memang hantu laksa tak kirala laksa apa memang suka sesangat...Two Thumbs Up...nanti kalau pes i dah habis i nak oder ngan you..bleh ek?

myzun says:
at: May 22, 2011 at 11:48 PM said...

Tu hari ada kawan bagi pes ni..alhamdulillah sedapnya...anak dan suami sebenarnya tak suka laksa..tapi malam tu saya buat 1/2 peket pes tak cukup...siap suruh buat lagi...macam saya ni memang hantu laksa tak kirala laksa apa memang suka sesangat...Two Thumbs Up...nanti kalau pes i dah habis i nak oder ngan you..bleh ek?

Suhaiza Sa'at says:
at: July 12, 2011 at 4:00 PM said...

boleh aja. mmg sedap pes laksa ni. brand lain tak sesedap brand ni. jgn lupa order ye.

Fatinnadiah says:
at: August 2, 2013 at 11:38 AM said...

nak beli boleh x? hantar ke kulim kedah?

Norinah Md Ligun says:
at: September 13, 2013 at 11:26 AM said...

masih boleh order lagi tak pes laksa sarawak. Harga sekarang berapa ya...

文章 says:
at: August 2, 2015 at 8:18 AM said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 婚禮顧問 婚禮顧問

 
Powered by Blogger.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner